Nieuwe poppenvilla

De kinderen van Gezinskring ’t Huys hebben een poppenvilla van Liliane Limpens BV gekregen. De poppenvilla’s zijn geschonken door een anonieme donateur en via de Rudolph stichting bij verschillende instanties terecht gekomen. De anonieme schenker heeft geld vrijgesteld om drie jaar lang 70 poppenvilla’s te doneren.

De poppenvilla staat op remwielen en is gemaakt van hout en blank gelakt. De villa is zo groot dat de kinderen tijdens het spelen rechtop kunnen blijven staan. Er kan in de villa gespeeld worden met poppen tot 30cm. (Doordat de villa gemaakt is van hout krijgen de kinderen een band met de opbrengst van de aarde.) Vanuit het antroposofische gedachtengoed is het mooi meegenomen dat de villa van hout gemaakt is. De kinderen krijgen zo een band met de opbrengst van de aarde.

Alle kinderen van de kring hebben er ontzettend veel plezier van. “ De allerkleinsten kruipen er dwars doorheen.” ‘’Dat de villa door de oprijlaan ook leuk is voor jongens, geeft het poppenhuis een extra dimensie.”

Filmpje poppenvilla

Nieuwe poppenvilla

De kinderen van Gezinskring ’t Huys hebben een poppenvilla van Liliane Limpens BV gekregen. lees meer

Nieuwe gezinskringen

Amerpoort heeft een aantal nieuwe gezinskring ouders geselecteerd. Vanuit Amerpoort zijn ze nu bezig met matchen en plaatsen van kinderen. Binnenkort volgt meer informatie.